Szakember kereső, Lakásfelújítás infó

Szakember kereső, szobafestők, villanyszerelők, gázszerelők, Lakásfelújítás infó

A Lakásfelújításinfó weboldalt az olyan belső lakás és házfelújításokkal foglalkozó mesterembereknek hoztuk létre, akik szobafestéssel, burkolással és villanyszereléssel foglalkoznak, hogy azok a lakosok, akik épp otthonuk valamely részét vagy az egész lakást szeretnék felújítani és a hozzájuk legközelebb eső és megfelelő szakembert könnyen megtalálják az internet segítségével. Bár most sokan mondhatnánk, hogy a megfelelő szakember szájhagyomány útján terjed, viszont az is biztos, hogy ha egy teljes felújításról beszélünk nem biztos, hogy ismeretségi körünkben minden t megtalálunk, akit ajánlani tud szomszédunk, barátunk.

Akkor nehezebb a megfelelő mesterembert megtalálni, ha ismerőseinknek nem akadtak még hasonló parkettázási, villanyszerelési munkálatok otthonukba. Amikor már kifogytunk a barátok, ismerősök kérdezgetésében, a legegyszerűbb mód az interneten szétnézni és megkeresni a nekünk legmegfelelőbb burkolót vagy kőművest.

Oldalunkon keresztül a látogatók megismerhetik, megtalálhatják azt a mesterembert az interneten, akire szükségük van.
Oldalunk által Ön potenciálisan új ügyfelekhez juthat, hisz vállalkozása ismertebb lesz
Az sem gond, ha  Ön nem rendelkezik saját honlappal, hisz általunk megtalálható lesz az interneten és megtalálják az érdeklődők az Ön szakterületeit, szolgáltatásait.

A látogatók térképen nézhetik meg Ön valójában hol található az Országban és az útvonaltervezőnk segítségével megnézhetik, hogy jut el Önhöz a legegyszerűbben

Nézzünk egy példát, hogy is működik az oldal!
Ön parkettázó szakember Cegléden vagy épp szobafestés, tapétázás a szakterülete és Tatán lakik. Elég valószínűtlen, hogy más 100 km-ről jön a legtöbb megrendelése, még ha Ön az egész ország területén is vállalja munkáit.

Szakmai oldalunkon a megjelenés állandó, így ha a látogató, leül a számítógép elé, és a google keresőbe beírja, hogy szobafestő Tata, akkor oldalunkat találja meg a keresőben (a szobafestő Tata, csak mintaként szerepel, mint minta kulcsszó).

Megrendelői közt idős lakosok vannak túlnyomó többségben? Nem egy olyan nyugdíjas lakik a városban, megyében, akik előszeretettel használják az internet adta lehetőségeket,(többek közt édesanyám és anyósom is) illetve ha nem rendelkezik otthon internettel, akkor a szomszéd, fiú, lány, unoka, meg tudja neki mondani, hogy mit hol talált, kit hívjon fel.

A lakasfelujitasinfo.com oldalon a partnerek megjelenése minden esetben 1 évre szól, mely tartalmazza a mesterember, vállalkozás nevét, bemutatását, pontos tevékenységi körét, és szolgáltatásának bemutatását a lakosság részére. Nyilvánosságra hozhatja weboldalának címét, e-mail címét, hogy kapcsolatba léphessenek Önnel, telefonszámát.
A lakasfelujitasinfo.com oldalon az érdeklődők azonnal térképen láthatják, hogy Ön hol található.
Természetesen minden megjelenés mellé fénykép is feltölthető. A hirdetéseket cégünk 24 órán belül felteszi, így Önnek ezzel sem kell időt eltöltenie. Amennyiben valamilyen változás áll be a megjelenés ideje alatt, jelezze felénk, és kollégáink ingyen módosítják Önnek a megjelenését, hogy az Ön hirdetése mindig naprakész legyen.

Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért.

Miért van erre szükség? Mert adataid védeni kell. További információ

Rendben - OK
© 2018 Awacs Design és Reklámiroda Kft. Minden jog fenntartva.