Parkettázás, parketta szaküzlet

Budapesten található üzletünk családi vállalkozásként 2003-ban indult. A forgalmazás mellett a parketta kivitelezést is vállalunk, rövid határidővel, korrekt áron. Munkatársaink tanult szakmája a melegburkolás, ezért gyors és szakszerű munkavégzést biztos ...

Budapesten található parketta szaküzletünkben igyekszünk a legtöbb vásárló igényeinek megfelelni, így a parketta választékunk igen széles. Folyamatos parketta választékkal várjuk vásárlóinkat Budapesten. Szalagparketta választékunkban különböző vastagságú ...

Szeretne otthonába melegséget vinni? Gondoljon a padlóburkolásra is, ami nagy felületet igényel, ezért kiválóan tud érvényesülni a fa melegsége. Amennyiben az építkezés utolsó fázisainál jár, ahol már a parkettázás folyamata kerül előtérbe vagy lakásfelújításon gondolkodik, ahol kicseréli a régi burkolót, akkor ajánljuk figyelmébe lakásfelújítás szakoldalunkat! Budapesten keresi az otthonához legközelebb eső olyan parketta szaküzletet, ahol széles kínálatból választhatja ki a megfelelő parkettát? Nézzen szét budapesti lakásfelújítás szakoldalunkon, ahol a parkettázás kategóriában számtalan budapesti cég hirdetését találja!

Mivel a parketta szaküzletek kínálata ma már hatalmas, ezért szeretnénk kicsit segítségére lenni az alábbi összefoglalónkkal! Kiemeltünk néhány parkettát, a rájuk jellemző tulajdonságukkal:
 

  • szalagparketta: lerakásához nem kell ragasztót alkalmazni, ennek ellenére a normál igénybevételnek kitűnően ellenáll. Sérülésmentesen szét lehet szedni, majd újra le lehet rakni.
  • csaphornyos parketta: lerakható rejtetten szegezve de a betonaljzatra ragasztva is ez a kemény faburkolat. Élettartama hosszú, lerakása pedig többféle variációval történhet, amit a csapok és hornyok összeillesztésével lehet kivitelezni.
  • kétrétegű felületkezelt parketta: a két rétegben ragasztott, csappal valamint horonnyal rendelkező burkoló könnyedén lerakható. Felépítéséből adódóan akadályozza a parketta természetes zsugorodását és kopogó hangok megjelenését.
  • bambusz parketta: a bambusz egzotikus, erős, tűri a nedvességet és ellenáll a tűznek valamint a kémiai hatásoknak. Ideális, ha olyan bambusznádból készítik, ami 5 évesnél idősebb. A parketták gyártására a kínai óriás-bambusz a legmegfelelőbb, hogy a fent említett jó tulajdonságokkal rendelkezzen a parketta.
  • trópusi egzóta fa parketta: rendkívül tartós, amit a megfelelő ápolás mellett nem lehet elkoptatni. Sokáig megőrzi friss szépségét.
  • mozaik parketta: takarékos, költséghatékony megoldás. Mivel apró méretű, kiválóan alkalmazható padlófűtéshez.


Lakásfelújítás szakoldalunk parketta szaküzlet kategóriájában budapesti szaküzleteket talál, ahol a hirdetésben a szaküzletek elérhetőségeit is megtalálja! Válogasson kedvére, ha parkettázáson töri a fejét!
 

Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért.

Miért van erre szükség? Mert adataid védeni kell. További információ

Rendben - OK
© 2018 Awacs Design és Reklámiroda Kft. Minden jog fenntartva.